zondag 26 augustus 2012

Homemade happens - wintereditie


Op zondag 6 mei 2012 organiseerden wij de allereerste Homemade happens beurs in de BrandWoeker in Oudenaarde.  De reacties van zowel standhouders als bezoekers waren zo enthousiast, hartverwarmend en motiverend dat wij wel moesten beslissen om dit nog eens over te doen.  En dat gaan we doen: op zondag 25 november 2012 willen we er met de 2e editie van Homemade happens staan, een echte winter-editie.  Dat doen we opnieuw in de BrandWoeker in Oudenaarde, maar deze keer huren we iets meer ruimte af!

En dus gaan we op zoek naar creatieve handen die mee willen werken om hier een gezellig en warm evenement van te maken.  Wil jij als hobbyist je creaties aan het grote publiek tonen?  Of heb je een kleine webshop met handgemaakt moois?  Misschien wil je speciaal voor deze gelegenheid wel eens de hobbykok in jezelf loslaten?  Laat het ons weten. 

Uiteraard hopen we opnieuw een gevarieerd en uniek aanbod te vinden om onze bezoekers mee te verrassen.  Het weer kunnen we niet voorspellen, maar de bedoeling is alvast om het winters gezellig te maken.  We nodigen je dan ook uit om jouw ‘homemade’ materiaal in een winters jasje te steken: denk aan warme chocolade, handgemaakte kerstballen, unieke mutsen en sjaals, wenskaarten voor de feestdagen, …

Wil je er bij zijn?  Contacteer ons via homemadehappens@hotmail.be.  Wij bezorgen je alle nodige informatie.  

Vele groeten,

Het Homemade happens team.

1 opmerking:

 1. Ik ben zeker geïnteresseerd om mee te doen. Laat je me weten wat er allemaal moet gebeuren of wat jullie nodig hebben?

  Groetjes,

  Sarah Isebaert
  sarah.isebaert@telenet.be
  http://sarahmamzilla.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen